Открито писмо на Училищното настоятелство към всички родители на деца от ОУ "Стефан Караджа".

separator

Уважаеми родители,

През 2015 г. предстои 80-годишен юбилей на ОУ „Стефан Караджа“. Празникът ще бъде отбелязан с голям концерт в зала 1 на ФК на 09 май 2015 г. Ще поканим формации с участието на наши възпитаници, както и добре известен изпълнител/артист, който да направи събитието още по-внушително и запомнящо се. С концерта очакваме да съберем средства, който да използваме за училището, а именно:

 • Смяна на подовата настилка в малкия физкултурен салон;
 • Смяна на дограмата в малкия физкултурен салон;
 • Частичен ремонт на подовата настилка в големия салон.

Във връзка с това, училищното ръководство, съвместно с настоятелството правят следните съобщения:

 1. Ще проведем Коледен базар в периода 16-18 декември 2014г., който ще се състои в две части:
  • Базар на домашно приготвени коледни сладки, соленки и др. Изделията трябва да са преминали термична обработка. Приканваме да участват всички желаещи родители. Този базар ще бъде организиран в малкия физкултурен салон от 8.30 до 16.00 ч. в горепосочения период.
  • Базар на коледни сувенири, подготвени от децата и с помощта на учители и родители. Ще бъде организиран в пространството пред лавката в същия период.

  Всеки може да закупи продукт от двата базара, а събраните пари ще се използват за организация на концерта. За въпроси, коментари и идеи за базара, моля, обръщайте се към класния ръководител или представителя на класа в настоятелството.

 2. Молим всички родители, които имат идеи и предложения за субсидиране/спонсорство на концерта, да ги споделят с класния ръководител или представителя на класа в настоятелството.
 3. На 03.02.2015г. от 17.00ч. ще се проведе Общо събрание на училищното настоятелство. Подробна информация за това, ще предоставим след обнародване на поканата в Държавен вестник.

За всякакви въпроси и идеи по повод доброволната дейност в училището, можете да говорите и със Стела Кубакова (председател на УН) – GSM: 0886095457

 

 

 

 

 
   
Начало І Прием І История І За училището І Проекти І Настоятелство І Награди І Полезни връзки І Галерия
 
©2019 All rights reserved.
Дизайн и реализация: Искра Иванова