С ново лице посрещна учебната 2010/2011 година ОУ „ Стефан Караджа” Варна.

separator

С ново лице посрещна учебната 2010/2011 година ОУ „ Стефан Караджа” град Варна. С финансовата помощ на Община Варна беше подменена дограмата във всички класни стаи. Изключителна заслуга за обновения приветлив вид има и училищното настоятелство – едно от най-активно работещите настоятелства в града.Тяхна заслуга е и пълното обновяване на актовата зала.
Със собствени средства от делегирания бюджет и усилията на учителския колектив беше обзаведена зала за игри и изкуства за децата на целодневно обучение в I клас.
В уютна обстановка на училището за първи път влязоха и пет годишните от предучилищната група, посрещнати от по-големите ученици с пожелание за успешно навлизане в света на науката и изкуствата.
С възрожденски ентусиазъм преди 15 септември в подготовката на класните стаи се включиха родителите от всички класове. Със собствен труд и финансова подкрепа те осигуриха на децата си прекрасни, удобни и функционални класни стаи за новата учебна година.
Учителският колектив се гордее с пълната реализация на всички ученици от VII клас, приети в престижни варненски гимназии през лятото на 2010 година.
С грижа и отговорност се възпитават и обучават всички възпитаници на училището, отбелязало през тази година своя 75 годишнина.

 

 

 

 

 

 
   
Начало І Прием І История І За училището І Проекти І Настоятелство І Награди І Полезни връзки І Галерия
 
©2019 All rights reserved.
Дизайн и реализация: Искра Иванова