school@stefankaradja.com,

0879 973 383,

гр. Варна, ул. „Братя Бъкстон" №11

 

Постижения и награди

За поредна година учениците от прогимназиален етап участваха в Областен фестивал „Физика на микросвета“, посветен на годишнини от рождението на физици и приноса им в създаването на съвременната атомна и ядрена физика. Макетът на Валентин Ламбрев от 6в кл. и видеоклипа на Виктория Георгиева, може да изгледате в Ютуб.


VI КОНКУРС „ПРИКАЗНИ ИСТОРИИ С БНР БУРГАС“


Участие в конкурси природни науки

Ученици от пети до седми клас, под ръководството на г-жа К.Илиева, взеха участие в различни конкурси свързани с природните науки, където завоюваха престижни награди. Поздравяваме всички учасници за успехите им. Гордеем се с вас!

  • Общински конкурс „60 год. от полета на Ю.Гагарин“: Първо място в направление“Авторско видео“ бе присъдено на Виктория Георгиева от VВ клас.; Първо място в направление“Научно съчинение/есе“ бе присъдено на Сузана Филипова от  VБ клас и поощрителна награда на Филип Филипов от VБ клас.; Грамоти на Божидара Борисова от VБ клас и Мирела Дякова от VВ клас в направление „Рисунки“.
  • Общински конкурс „Роботите в Космоса“: Грамота за участие в направление „Макет/модел“бе присъдена на Ивет Иванова от  VI Б клас
  • Конкурс за плакат на тема „Ценим водата“, организиран от Изпълнителната агенция по околна среда, във връзка със Световния ден на водата: Грамоти получиха Даниела Пувкова от VII А 
  • Втория национален конкурс с международно участие „Космонавтика 2021“: Грамоти получиха Валентин Ламбрев от VВ кл.- за компютърна игра и Даниела Пувкова от VIIА кл. за рисунка.

По традиция ученици от нашето училище с ръководител г-жа В. Димитрова  взеха участие в  58-та щафетна лекоатлетическа обиколка на Радио Варна, посветена на Националния празник на Република България-3 март. Отборът на момчетата завоюва трето място, а  отборът на момичетата –четвърто място. Най-малкият участник Александър Атанасов от IVа клас получи специална торта  от Радио Варна. 


През месец декември 2020 година ученици от VІ А и VІІ Б клас взеха участие в Националния литературен конкурс на тема: „Един ден сред природата на България“, организиран от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“. Ученици от групата за дейности по интереси „Знаем български език“ с ръководител М. Тодорова написаха своите разкази за срещите си с красотата на българската природа. С поощрителна награда беше отличена Елица Янева от VІ А клас, а грамоти за отлично представяне получиха Николай Маринов, Милица Николова от VІ А клас и Елена Дякова от VІІ Б клас.


 

Диплом на Гергана Господинова II клас за рисувана картичка от Общински конкурс "Рождество Христово" 2020

http://odk-varna.com/


Определени са нови дати за провеждане на XXII Национален фестивал на  детската книга - Сливен - sliven-news.comУченици от V А, VІ А и VІІ А клас през учебната 2019/2020 взеха участие в Национален литературен конкурс за създаване на вълшебна приказка на тема „Неразказани истории на един ловец на приключения“. Конкурсът бе организиран от Министерство на културата и Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ град Сливен. С първа награда във възрастовата група V-VІІ клас беше отличен Александър Пламен Николов от VІІ А клас, който получи грамота, таблет и книга. Грамоти за участието си в конкурса получиха още Радостин Пенев V А клас, Илина Минева VІ А клас и Димо Добрев от VІІ А клас. Учениците работиха под ръководството на М. Тодорова.

https://www.bukvite.bg/konall.php?bid=559


 МЕДАЛИСТИ ОТ СЪСТЕЗАНИЯТА НА СБНУ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2019-2020 Г

Copyright © 2023 idwebbg.com. All Rights Reserved. | Презареди